U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

EU Open for Business Infodag - België

25 november 2020 – 27 november 2020
Online

Op zoek naar een manier om uw business te boosten in een veranderende wereld? De EU Open for Business Infodagen komen eraan … en dit jaar gaan ze online!  

Op 25 november organiseert België een EU Open for Business 2020 Infodag voor organisaties die kmo's ondersteunen. Tijdens dit digitale evenement zullen de verschillende EU-programma's voor kmo's met internationale ambities worden belicht.

EU Open for Business Infodag - België

Wat zit er voor u in?

  • Deskundig advies uit de eerste hand over de toegang tot EU-financiering voor kmo's 
  • Dialoog met experts over het vinden van nieuwe zakenpartners of gebruik maken van diensten ter ondersteuning van kmo’s enz.

U kunt zich nu inschrijven! Klik op het pictogram 'Nu inschrijven'. Mis deze kans niet om helemaal mee te zijn met de steun die de Europese Unie biedt aan kmo’s.

Maar wacht, er is nog meer! Zodra u zich hebt ingeschreven, kunt u nieuwe mogelijkheden verkennen en contact opnemen met de experten op de ‘marktplaats’ naargelang de beschikbaarheden. De online 1:1 meetings vinden plaats op 26 en 27 november 2020.

Meer informatie en inschrijven kan je hier vinden.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons