U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > economisch beleid > events >

Provinciale Roadshow van de Brexit Adjustment Reserve - Limburg

10 november 2022 09:00 – 17:00
Corda Campus - Hasselt

 

Op 1 januari 2021 is het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie getreden. De bijhorende handels- en samenwerkingsovereenkomst betekende dat het VK de interne markt en de douane-unie van de EU heeft verlaten met grote gevolgen voor de Vlaamse economie. Herkenbaar? Dan kan het BAR team jouw onderneming mogelijk verder helpen.

Om de directe negatieve impact veroorzaakt door de Brexit te compenseren heeft de Europese Unie de Brexit Adjustment Reserve (BAR) opgericht. Deze biedt financiële hulp aan ondernemingen, organisaties en overheidsentiteiten, die lijden onder de Brexit. 

In November doorkruist het BAR-team heel Vlaanderen. Er wordt in iedere provincie halt gehouden zodat jullie de kans hebben om jouw Brexit problemen af te toetsen met onze experten. Op 10 November strijken we neer in Hasselt op de Corda Campus. Tijdens deze gesprekken kan je met onze projectadviseurs bekijken wat de BAR voor jou en je onderneming kan betekenen en je begeleiden bij een eerste indiening van een projectaanvraag. Bovendien zal er ook een expert van het Brexit-team van Flanders Investment and Trade (FIT) aanwezig zijn om je wegwijs te maken in hun dienstverlening. Kortom, een unieke gelegenheid om de BAR te leren kennen!

Voor een uitgebreide uitleg over de Brexit Adjustment Reserve en de subsidiemogelijkheden, kan je terecht op de VLAIO-website.

Inschrijven kan via deze link.

Provinciale Roadshow van de Brexit Adjustment Reserve - Limburg

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons