U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Veilige en duurzame digitale infrastructuur: HPC & Quantum infrastructuur en economie van digitale platforms (voor bedrijven)

29 september 2022 10:00 – 16:00
Online

Wilt u een geavanceerd overzicht van de belangrijkste pijlers van de digitale infrastructuur van de EU?

De CONNECT University Autumn School 2022 zal een hele week aan dit onderwerp wijden en onderzoeken hoe de state-of-the-art oplossingen van dit decennium aansluiten op de bestaande.
Tijdens de 10 sessies zullen vooraanstaande deskundigen van EU-instellingen, het bedrijfsleven en de academische wereld de laatste innovaties bespreken over hoe we onze connectiviteit kunnen uitbreiden en tegelijkertijd bestaande systemen kunnen optimaliseren. Ontdek samen met hen de meest dringende uitdagingen en vind antwoorden op uw meest dringende strategische vragen over elk onderwerp.

Bovendien zullen onze sprekers samen met het publiek evalueren hoe deze systemen in het komende decennium zouden kunnen evolueren en met welke belemmeringen zij geconfronteerd kunnen worden. Daarnaast zal worden gesproken over de manier waarop digitale infrastructuren en technologieën zelf interageren met oude systemen, en hoe dit op een duurzame en hulpbronnenefficiënte manier kan worden beheerd.
De 'Autumn school' zal een breed perspectief hanteren, met aandacht voor de economische, sociale en milieuaspecten waarmee bij elke beleidsreactie rekening moet worden gehouden.

Het onderwerp dat tijdens deze sessie besproken zal worden, is de economie van industriële platforms om innovatie aan te moedigen en HPC & quantum infrastructuur.
 

Veilige en duurzame digitale infrastructuur: HPC & Quantum infrastructuur en economie van digitale platforms (voor bedrijven)

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons