U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

Empowering workers and building partnerships for a sustainable garment industry

5 February 2021 09:30 – 12:30
Online

De International Labour Organisation nodigt u uit voor een virtueel evenement van een halve dag om het nieuwe partnerschap van de Europese Unie met Better Work, een alliantie ter verbetering van de arbeidsomstandigheden, zakelijke praktijken en ecologische duurzaamheid in de kledingindustrie, te bespreken en te verkennen.

Better Work is een programma dat tot doel heeft de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren en de sector concurrerender te maken.

Registratie kan via deze link.

Empowering workers and building partnerships for a sustainable garment industry

De lezing zal zich concentreren op dit unieke moment om de kledingindustrie te transformeren, aangezien het werknemers en het milieu beïnvloedt, en de rol die ieder van ons in deze transformatie moet spelen. Deelnemers horen van leiders in de kledingindustrie en krijgen de kans om innovaties en oplossingen te bespreken, van praktische interventies op de fabrieksvloer tot nationale en internationale beleidsveranderingen.

Programma

9:30 - 10:00 Better Work and the European Union: Empowering Workers and Building Partnerships for a Sustainable Garment Industry

10:00 - 10:30 Voices from the Factory Floor: How Better Work Interventions Transform Workers’ Lives at Work and in their Communities

10:40 - 12:00 Industry Collaboration: Supporting and Informing Policy Change at the National Level

12:00 - 12:30 A Powerful Partnership for a Transformed and Sustainable Apparel Sector

Registratie

Registratie kan via deze link.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us