U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Jouw stem in Europa: Douane akkoord EU-China

20 May 2020 - door Veronique Vennekens

Het doel van de raadpleging is het verzamelen van de opvattingen en meningen van de belangrijkste belanghebbenden over de manier waarop de overeenkomst inzake douanesamenwerking en wederzijdse bijstand tussen de EU en China in de praktijk heeft gewerkt, met name de mate van relevantie ervan om de EU-douaneautoriteiten te helpen hun missie van het vergemakkelijken van legitieme handel in combinatie met efficiƫnte controles om veiligheid en beveiliging te waarborgen en illegale handel te voorkomen, evenals fraude te bestrijden.

 

Jouw stem in Europa: Douane akkoord EU-China

De raadpleging is gericht op de douane en andere relevante autoriteiten in de lidstaten, het bedrijfsleven en alle burgers die bezorgd zijn over de handel met China en de samenwerking op douanegebied in het algemeen, evenals op de algemene administratie van de Chinese douane en andere relevante overheidsdiensten.

Je kan deelnemen aan de consultatie tot 16 juni. Deelnemen kan via de website van de Europese Commissie.

Follow us