U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

SESAR Young Scientist Award 2020

Deadline

Inleiding

Ben jij een jonge wetenschapper die actief is op het gebied van luchtverkeersbeheer (ATM) en luchtvaart? Ben je op zoek naar de perfecte gelegenheid om je talent te laten zien en je carrière vooruit te helpen? Zo ja, zoek dan niet verder ... de SESAR Young Scientist Award is voor jou

Doelstellingen

De SESAR Young Scientist Award 2020 is bedoeld om jonge wetenschappers te erkennen die excellentie hebben bewezen op het gebied van ATM en luchtvaartgerelateerde onderzoeksgebieden. De prijs biedt onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan ook de mogelijkheid tot verdere professionele ontwikkeling. Een ander doel van de prijs is om het potentieel van jong talent te demonstreren om nieuwe ideeën en oplossingen te formuleren voor de uitdagingen waarmee ATM en luchtvaart worden geconfronteerd.

Budget

Er zullen maximaal drie kandidaten op de shortlist worden uitgenodigd om de SESAR Innovation Days 2020 (SID's) bij te wonen, die van 7 tot 10 december in Boedapest, Hongarije zullen plaatsvinden. Tijdens een speciale ceremonie zullen ze worden uitgenodigd om hun onderzoek te presenteren aan 300 van Europa's beste academici op het gebied van ATM en luchtvaart, waarna de winnaar zal worden bekendgemaakt en een prijs van 5000 euro zal ontvangen.

De gemeenschappelijke onderneming SESAR vergoedt de kandidaten op de shortlist die de SID's bijwonen voor hun reis- en verblijfkosten.

Begunstigden

De prijsvraag staat open voor elke wetenschapper (Bachelor, Master of PhD) die op de bovengenoemde gebieden werkt en die burger of inwoner is van een EU-lidstaat of een geassocieerd land van het Horizon2020-kaderprogramma voor onderzoek en ontwikkeling (H2020).

Info & contact

Alle informatie vind je op deze website.

Voor meer informatie contacteer de FOD Mobiliteit en Vervoer (eufunding@mobilit.fgov.be)

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us