U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Node >

Simple programmes – Information and promotion about merits of Union agricultural products

Deadline

Code

SIMPLE-02-2020

Doelstellingen

Dit programma helpt landbouworganisaties om EU-agrovoedingsproducten op internationale markten te promoten, en om het bewustzijn en de erkenning van de kwaliteitsregelingen van de Unie te vergroten. 

Deze oproep heeft betrekking op voorlichtings- en promotieprogramma's die gericht zijn op het benadrukken van de specifieke kenmerken van landbouwmethoden in de Unie en de kenmerken van Europese landbouw- en voedselproducten, en kwaliteitsregelingen.

Het doel is om ten minste een van de specifieke kenmerken van de landbouwproductiemethoden in de Unie te benadrukken, met name op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid, authenticiteit, etikettering, voedings- en gezondheidsaspecten (inclusief goede voedingsgewoonten en verantwoorde consumptie van in aanmerking komende alcoholische dranken) , dierenwelzijn, respect voor het milieu en duurzaamheid, en de kenmerken van landbouw- en voedselproducten, met name wat betreft hun kwaliteit, smaak, diversiteit of tradities.

Budget

Voor deze oproep werd €8.000.000 voorzien.

Begunstigden

De oproep richt zich op organisaties uit alle lidstaten.

Info & contact

Meer informatie staat in het oproepdocument. Projecten indienen kan via het portaal van de Europese Commissie.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us