U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

Grant Support for simple programmes – Information and promotion in China, Japan, South Korea, Taiwan, South East Asia region or Southern Asia (Chafea)

Deadline

Code

SIMPLE-03-2019

Inleiding

Chafea het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding, publiceerde op 15 januari een call die betrekking heeft op informatie- en promotieprogramma's gericht op een of meer van de volgende landen: China (inclusief Hong-Kong en Macao), Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Zuidoost-Aziatische regio of Zuid-Azië.

Doelstellingen

Het algemene doel van de voorlichtings- en afzetbevorderingsmaatregelen is het concurrentievermogen van de landbouwsector in de Unie te verbeteren.

De doelstellingen van deze programma's moeten in overeenstemming zijn met de algemene en specifieke doelstellingen van de artikelen 2 en 3 van Verordening (EU) nr. 1144/2014.

De verwachte uiteindelijke impact is het verbeteren van het concurrentievermogen en de consumptie van agro-voedselproducten van de Unie, het vergroten van hun profiel en het vergroten van hun marktaandeel in deze doellanden.

Budget

Deze call biedt 25 250 000 euro aan.

Begunstigden

Kom jij in aanmerking? Lees hier de voorwaarden.

Info & contact

Meer informatie over deze oproep vind je op de website van de Europese Commissie. 

Voor verdere vragen omtrent de inhoud van deze call, contacteer: CHAFEA-AGRI-CALLS@ec.europa.eu.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us