U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Node >

Supporting clean energy innovations in regions

10 October 2018 09:30 – 10:30
Building SQUARE - Brussels Convention Centre, Room 213

Op 10 oktober 2018 vindt de sessie "Supporting clean energy innovations in regions" plaats, georganiseerd door DG RTD in samenwerking met DG REGIO, als onderdeel van de activiteiten van de Europese week van regio's en steden.

Het doel van de sessie is om de voorstellen voor het Horizon 2020-programma met het label 'Seal of Excellence' samen te brengen met de regionale en lokale autoriteiten die deze projecten met financiering kunnen helpen. De houders van Seal of Excellence van Horizon 2020 zijn KMO's en Marie Sklodowska-Curie-aanvragers op het gebied van schone energie die ondanks de hoge kwaliteit van hun voorstellen niet konden worden gefinancierd.

Tijdens de sessie zullen de vertegenwoordigers van projecten en de corresponderende autoriteiten de bestaande mogelijkheden of grenzen bespreken voor synergieën tussen Europees en nationaal / regionaal niveau.

De registratie is open tot 28 september 2018. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Supporting clean energy innovations in regions
Follow us