U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

PROVINCIALE INSPIRATIESESSIES LEADER

21 November 2022 – 19 December 2022
Diverse lokaties

Wat kan LEADER betekenen voor jou? En wat kan jij betekenen voor LEADER? De Vlaamse Landmaatschappij en de provincies geven daarover graag meer uitleg tijdens deze inspiratiesessies:

 

 

Elke inspiratiesessie is van 19u tot 21.30 uur en wordt afgesloten met een receptie.

LEADER is een subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling. Naast een subsidie is LEADER in de eerste plaats een methodiek voor lokaal gedragen gebiedsontwikkeling. De uitdagingen op het platteland zijn talrijk en vragen een integrale strategie. Hoe ontwikkelen we een duurzame plattelandseconomie? Hoe willen we samenleven in onze dorpen? Hoe kunnen we dat realiseren in een kwaliteitsvol en biodivers landschap? Via Leader bepalen vertegenwoordigers uit de lokale gemeenschap in hun gebied samen de strategie voor een duurzame ontwikkeling en voeren ze die strategie uit via projectoproepen.

Tijdens de inspiratiedagen hoor je hoe dat in zijn werk gaat en hoe je er samen met de lokale gemeenschap in jouw gebied aan begint. Inschrijven kan door hierboven te klikken op de sessie waar je naartoe wil gaan. Je vindt daar een inschrijvingsformulier.

PROVINCIALE INSPIRATIESESSIES LEADER

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

DOSSIER
Geen dossiers gevonden
Follow us