U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Project Developmentworkshop 2018: call for partners

10 September 2018 - door Stagiair

On 22 and 23 November, VLEVA organises a project developmentworkshop for Erasmus project ideas. Is your organization interested in participating in an international project where you can exchange experiences and/or develop innovative tools? Go check out the project proposals and sign up as a partner!

Project Developmentworkshop 2018: call for partners

Hier vindt u een overzicht van de geselecteerde projectideeën. Past één van de projectideeën binnen de kerntaken en de strategie van uw organisatie?

Meld u dan uiterlijk op zondag 30 september (23.59 uur) aan als potentiële partner, door het formulier dat bij uw project naar keuze hoort in te vullen.
Wil u partner zijn in meerdere projecten? Dat kan, maar dan moet u per project iemand kunnen afvaardigen die deelneemt aan de workshop.

Op 5 oktober hoort u of u kan deelnemen aan de workshop projectdevelopment. De selectie gebeurt op basis van de betrokkenheid van uw organisatie bij het thema en de bereidheid en motivatie van uw organisatie om zich te engageren in een project van 1 tot 3 jaar.

Belangrijk

Dit is een partnering event. Uw deelname aan de workshop projectdevelopment biedt geen garantie dat uw project EU-subsidies zal ontvangen. Maar het is wel een prachtige gelegenheid om Europese organisaties te ontmoeten waarmee u in de toekomst kan samenwerken. De workshop (inclusief lunch) is gratis, maar enkel toegankelijk voor geselecteerde organisaties. Reis- en verblijfskosten worden niet vergoed. De voertaal is Engels.

Dit event is een co-organisatie van, Central Denmark EU Office, EARLALL, Lifelong Learning Platform, South Denmark EU Office, het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (VLEVA), West-Finland European Office, en Regione Lombardia.

Bekijk de projectideeën en meld u uiterlijk op 30 september (23.59 uur) aan als partner.

Nog vragen? Contacteer Hanne De Roo of mail naar pdwtaskforce@gmail.com

Follow us