U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

Digitaal startevent Europese subsidiefondsen '21 - '27 in Oost-Vlaanderen

8 June 2021 09:30 – 16:30
Online

Op 08 juni 2021 neemt de Provincie Oost-Vlaanderen je graag onder haar vleugels voor een (digitale) vooruitblik op de aankomende programmaperiode 2021 - 2027.

Wat zijn krachtlijnen voor de toekomst? Welke subsidiemogelijkheden zullen er zijn? Op welke thema's zullen de Europese subsidieprogramma's inzetten? En wat kan de Provincie betekenen voor jouw projectidee?

Tijdens verschillende sessies krijg je een antwoord op deze en tal van andere vragen.

Voor deelnemers zonder ervaring binnen de verschillende programma's voorzien we een Europees bad met alle basisinformatie tijdens onze 'start to EU'-sessie.

Moderatie door Hanne Decoutere.

Laat hier je gegevens achter om een rechtstreekse link te ontvangen naar het inschrijvingsformulier.

Digitaal startevent Europese subsidiefondsen '21 - '27 in Oost-Vlaanderen

Programma

9.30 - 10.50 uur: Oost-Vlaanderen & Europa vinden elkaar meer dan ooit

Waarom Europese projecten en samenwerkingen met verschillende partners belangrijk zijn voor Oost-Vlaanderen.

Toelichting Europese mogelijkheden

Korte toelichting recente stand van zaken door de contactpunten van de programma's EFRO-Vlaanderen, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Frankrijk – Wallonië – Vlaanderen, Interreg Noordzeeregio, Interreg Noordwest-Europa en Interreg Europe.

11.00 - 12.00 uur: Verdiepingssessie met Oost-Vlaamse contactpunten

  • Hoe verloopt de projectindiening? Welke thema's komen aan bod? Wat is de voorziene timing? Dat kom je te weten in de sessie rond de verschillende programma’s waar Provincie Oost-Vlaanderen bij betrokken is.

  • Niet helemaal zeker waar je moet beginnen met een Europees project? Volg dan onze start to EU-sessie.

  • Nu een kleinschalig project indienen? Het Euregio Scheldemondfonds en Interreg Vlaanderen-Nederlandproject Lerende Euregio Scheldemond hebben een open oproep die tijdens deze sessie aan bod komt.

13.00 - 16.40 uur: individuele pitchsessie projectideeën

Boek een moment met een van de contactpunten. Stel jouw vragen of pitch jouw projectidee tijdens een-op-een-gesprekken met de provinciale contactpunten.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us