U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

EIT Digital 2022: For a strong digital Europe

Deadline

Doelstellingen

Dien een voorstel in om samen met EIT Digital ondernemerschap en onderwijs te stimuleren voor een sterk digitaal Europa.

EIT Digital opent zijn periode voor het indienen van voorstellen voor 'EIT Digital 2022' om de bouw van 2022-activiteiten te starten.

Het werkprogramma voor 2022 van EIT Digital zal worden geleid door de EIT Digital Strategic Innovation Agenda 2020-2022. Het identificeert 5 strategische gebieden waaraan innovatie- en onderwijsprogramma's moeten bijdragen om een sterk digitaal Europa op te bouwen:

  • Digitale technologie
  • Digitale industrie
  • Digitale steden
  • Digitaal welzijn
  • Digitale financiën

Budget

EIT Digital investeert mee in uw plannen om waarde te creëren. De minimale cofinancieringseisen die aan partners per gebied worden gesteld, worden toegelicht in het EIT Digital 2022 document.

Begunstigden

'EIT Digital 2022' richt zich op ondernemende geesten die plannen om:

  • een diepgaande technische onderneming en product te starten of stimuleren met de EIT Digital Innovation Factory
  • ondernemende digitale tech-onderwijsprogramma's te leveren met de EIT Digital Entrepreneurial Academy.

EIT Digital is een samenwerkingsorganisatie. Dit houdt in dat van de indieners wordt verwacht dat zij partner van EIT Digital zijn of worden. Van organisaties die nog geen partner zijn, wordt verwacht dat zij hun partnerschapsaanvraag uiterlijk op het moment van indiening van het voorstel indienen. Zie partnerschapsmodellen voor meer informatie over hoe u een EIT Digital-partner wordt.

Info & contact

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us