U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

State of the European Union - door Dirk De Wachter

9 May 2020 10:00 – 10:30

Vier je zaterdag 9 mei mee de ‘Dag van Europa’ met ons? Om 10.00 u. lanceren we The State of the EU van niemand minder dan psychiater Dirk De Wachter. Zijn visie op de staat en toekomst van Europa kan je bekijken op www.stateoftheeu.be. En op woensdag 13 mei (18.15 u.) krijg je bovendien de kans om hem persoonlijk vragen te stellen via een live Q&A!

Psychiater Dirk De Wachter laat Europa op zijn sofa plaatsnemen. Aanvankelijk titelde hij zijn State ‘Borderline times: Europa en de grenzen’, maar die veranderde hij - logischerwijs - in Corona times in Europa.

Dat verklaart meteen ook waarom we u dit jaar niet kunnen uitnodigen op het event. In de plaats lanceren we de State of the EU van Dirk De Wachter dus online.

De State of the European Union is een co-organisatie van VLEVA, Europahuis Ryckevelde, Europa Direct Antwerpen en het Bureau van het Europees Parlement in België.

State of the European Union - door Dirk De Wachter

Foto door Leen Wouters Fotografie.

Follow us