U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Jouw stem in Europa: Horizon Europe

01 July 2019 - door Simon De Wachter

De Commissie bereidt momenteel de uitvoering van Horizon Europa voor, het toekomstige Europese kaderprogramma voor onderzoek en innovatie. Daarom lanceert ze een online openbare raadpleging. Grijp jouw kans om de investeringen in onderzoek en innovatie in de komende jaren mee te bepalen.

Geef je mening over Horizon Europe tot en met 4 oktober.

Jouw stem in Europa: Horizon Europe

Openbare raadpleging Horizon Europe

De raadpleging verzamelt input uit heel Europa en daarbuiten. De ontvangen input zal helpen bij de voorbereiding van een strategisch plan voor Horizon Europe. Dat zal vervolgens richting geven aan de werkprogramma's en oproepen tot het indienen van voorstellen voor de eerste vier jaar van Horizon Europe (2021-2024).

Over het algemeen zal de raadpleging impact in kaart brengen, het debat aanzwengelen en leiden tot nieuwe ideeën. Een sleutelevenement in dit co-ontwerpproces zijn de Europese onderzoeks- en innovatiedagen in Brussel van 24 tot 26 september 2019.

Het co-ontwerpproces zorgt ervoor dat Horizon Europe gericht is op wat het belangrijkst is: ons dagelijks leven verbeteren. Het is de bedoeling om grote maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatverandering, om te zetten in innovatiemogelijkheden en oplossingen voor een duurzame toekomst.

Vul de online vragenlijst in voor 4 oktober.

De openbare raadpleging over de implementatie is open tot 4 oktober.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

DOSSIER
Geen dossiers gevonden
Follow us