U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

EUSEW 2019: Oproep voor sessies

09 January 2019 - door Melanie De Caluwé

De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is terug voor zijn 14e editie! Tijdens de week van 17 tot 21 juni 2019 organiseert de Europese Commissie infosessies, paneldiscussies, netwerkmomenten en dergelijke meer om initiatieven in verband met duurzame energie in de kijker te zetten. Het thema van dit jaar is "Shaping Europe's energy future".

Het hoogtepunt van de EU-week voor duurzame energie is de jaarlijkse beleidsconferentie. Het bevat leidende figuren en een gevarieerd programma van sessies en side-events, gericht op het bespreken en vormgeven van Europa's energietoekomst. De beleidsconferentie van EUSEW 2019 vindt plaats van 18 tot 20 juni 2019 in Brussel.

Wat kan je doen om Europa's energietoekomst vorm te geven?
Een overtuigend ontwerp voorstellen voor een sessie die zal worden gehouden op de EUSEW-beleidsconferentie van 18 tot 20 juni 2019.

Je kan hier online solliciteren tot 28 januari 2019.

EUSEW 2019: Oproep voor sessies

Moet je deelnemen? Zeer zeker. Met jouw deelname aan # EUSEW19 werken we samen aan de toekomst van Europa op energiegebied. Lees meer over de energiedoelstellingen van de EU.

Meer informatie nodig? Lees zeker de richtlijnen en bekijk de evaluatiecriteria en het aanvraagproces.

Er zijn meer oproepen om de hoek: Networking Village-activiteiten (januari 2019) en lokale evenementen voor duurzame energie, energiedagen (januari 2019).

Alle info over EUSEW 2019 vind je hier.

Volg de EU Sustainable Energy Week ook op twitter, @euenergyweek en hashtag #EUSEW19.

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

Follow us