U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > node >

ELENA – European Local ENergy Assistance - webinar

6 October 2023 10:30 – 12:00
Online

De Europese Investeringsbank (EIB) houdt een webinar over haar ELENA-subsidiefaciliteit.

ELENA biedt technische ondersteuning voor de ontwikkeling van investeringen in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie in gebouwen en ter ondersteuning van duurzaam stadsvervoer.

ELENA – European Local ENergy Assistance - webinar

Het webinar geeft informatie over hoe ELENA werkt en hoe lidstaten op alle niveaus - nationaal, regionaal, lokaal - kunnen profiteren van deze langlopende faciliteit. Sprekers zullen uitleggen hoe je ELENA-subsidie kunt aanvragen, welke investeringsportefeuilles in aanmerking komen en concrete voorbeelden geven van lopende projecten.

De webinar zal het "ELENA-effect" laten zien aan de hand van vlaggenschipprojecten die het belang en de impact aantonen van innovatie bij het slechten van barrières en het domino-effect dat mogelijk wordt gemaakt door ELENA: de ontwikkeling van one-stop-shops om investeringen in energie-efficiëntie in gebouwen te versnellen en het structureren van stedelijke duurzaamheidsprojecten op stadsbrede schaal.

Deze sessie staat open voor alle geïnteresseerden en biedt deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Ontmoet de experts voor praktische begeleiding bij het voorbereiden van een succesvol ELENA-project en kom in contact met andere deelnemers om ideeën uit te wisselen.

Alle informatie over het webinar vind je op de website van de Europese Investeringsbank

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

DOSSIER
Geen dossiers gevonden
Follow us