U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Nieuwe projectoproepen EU4Health

23 February 2022 - door Kaatje Gevaert

HaDEA publiceert 8 projectoproepen in het EU4Health programma 

  • De projectoproepen (deadline 24 mei) richten zich op op innovatieve benaderingen van kankerscreening, niet-overdraagbare ziekten (NCD's), geestelijke gezondheid, gezondheidstechnologie en arbeidskrachten en meer.
  • Het totale budget bedraagt 107,3 miljoen euro 
  • De oproepen zijn terug te vinden op het Funding and Tender portal.
Nieuwe projectoproepen EU4Health

Eerste projectoproepen 2022 geopend

HaDEA (European Health and Digital Executive Agency) publiceerde net 8 projectoproepen in het programma EU4Health.  Onderwerp van de projectoproepen zijn: 

  • innovatieve benaderingen van kankerscreening
  • niet-overdraagbare ziekten (NCD's)
  • geestelijke gezondheid
  • gezondheidstechnologie en arbeidskrachten

en nog meer!

Het totale budget van de oproep is 107,3 miljoen euro.  Deadline voor het indienen van van aanvragen is 24 mei 2022. De oproepen vind je terug op het Funding and Tender portal.

Op 10 maart organiseert HADEA een infosessie rond de oproepen. Meer info kan je binnenkort terugvinden op de website van VLEVA.

Achtergrondinformatie

EU4Health is, met een budget van 5,3 miljard euro, het vierde en grootste gezondheidsprogramma van de EU. Het programma EU4Health gaat verder dan een ambitieuze reactie op de COVID-19-crisis om de veerkracht van de Europese gezondheidszorgstelsels aan te pakken. Het programma verstrekt financiering aan nationale autoriteiten, gezondheidsorganisaties en andere organen via subsidies en overheidsopdrachten, en draagt zo bij tot een gezonder Europa.

HaDEA voert het EU4Health-programma uit. 

Relevant links

EU4Health

Public health website of the European Commission

 

Your VLEVA-contact for this theme

Create an account

DOSSIER
Geen dossiers gevonden
Follow us